سرمایه گذاری در اسپانیا

 

اخیرا در مجلس نمایندگان اسپانیا به لایحه دولت مبنی بر اعطای اقامت اسپانیا به شرط سرمایه گذاری به ارزش حداقل 500 هزار یورو رای موافق داه شده البته این ایده ، پدیده جدید نیست چرا که چندین کشور از جمله سنت کیتس و دومینیکا نیز به همین روش جذب سرمایه می کنند. البته باید در نظر داشت که این اقامت ابتدا به صورت موقت و یکساله داده می شود که قابل تمدید است و پس از 10 سال قابلیت تبدیل به اقامت دائم را دارد.

مزیت این روش این است احتیاجی به سکونت در اسپانیا نخواهید داشت.

کارشناسان موقعیت کنونی را با توجه به کاهش قیمت 30 درصدی املاک و مستغلات در اسپانیا جهت خرید ملک در اسپانیا مناسب ارزیابی کرده اند.

باید در نظر داشت که با اخذ ویزای سرمایه گذاری اسپانیا مزیت سفر آزادانه به 26 کشور اروپایی عضو پیمان شینگن فراهم شده و مسافرت به دیگر کشورها نیز با سهولت بسیار بیشتری صورت خواهد گرفت.

از جمله شرایط دیگر کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا عدم سوء سابقه نیز می باشد ، به علاوه اقامت داده شده تنها به اعضای خانواده که زیر 18 سال سن دارند اعطا می شود.

 خرید ملک در اسپانیا

قبل از اینکه به اسپانیا وارد شوید

قبل از مسافرت به اسپانیا شما باید بدانید که کدام ناحیه از اسپانیا برای شما و خانواده شما بهترین شرایط را دارد. براساس خواسته های شما ما به شما طیف وسیعی از مناطق مختلف را خواهیم نمود و آمار تاسیسات شهری ، آموزشی ، بانک ها ، سواحل و مراکز خرید و هرآنچه را که شما مایل به آن هستید در اختیار شما خواهیم گذاشت تا با چشمانی باز و خیالی آسوده انتخاب نمایید.

انتخاب بهترین خانه یا ملک در اسپانیا

ما به شما پیشنهاد می کنیم که حداقل دو یا سه روز وقت صرف دیدن گزینه های مختلف املاک و مستغلات نمایید و وقتی تصمیم به خرید گرفتید می توانید با خانه مورد نظر خود را رزرو کنید.

شرایط و قوانین ویزای سرمایه گذاری اسپانیا 

1.حداقل سرمایه گذاری باید 500000 یورو باشد.

2.به علاوه مبلغ خرید خود شما باید چیزی در حدود 15 درصد را برای مالیات و تمبر و وکیل و امورات اداری خرید خود در نظر بگیرید.

3.شما می توانید سرمایه گذاری خود را در پوشش یک شرکت خارجی انجام دهید به شرطی که ثابت کنید سهام دار اصلی آن هستید.

4.سرمایه گذاری شما می تواند در ملک ها و دارایی های متفاوت صورت بگیرد و مبلغ مجموع آن بالغ بر 500000 یورو گردد.

5.شما می توانید بخشی از سرمایه گذاری خود را از کشور خود یا کشورهای دیگر وام بگیرید.

6.ویزای اقامت اسپانیا برای افراد خانواده مانند همسر و فرزندانی که ازدواج نکرده اند صادر می شود.

7.ویزای اقامت برای فرزندان تا 18 سال صادر می گردد.

8.این موضوع شامل فرزندان احیانا ناتوان جسمی شما که بالای 18 سال سن دارند اما قادر به تامین هزینه ههای خود نیستند نیز می شود.

9.این ویزا ملزومات خاصی را برای ماندن در اسپانیا ندارد.

10.از آنجایی که الزامی برای حداقل سکونت در داخل اسپانیا برای این ویزا وجد ندارد احتیاجی به پرداخت مالیات شهروندی اسپانیا را ندارید.

11.اقامت دائمی شما چنانچه مراحل قانونی را طی کرده باشید پس از پنج سال قابل دستیابی است.

12.دارایی شما بعد از پنج سال و گرفتن اقامت دائمی قابل فروش است.

13.این نوع ویزا امکان دسترسی غیر محدود به اعضای اتحادیه اروپا را برای شما فراهم می کند.

14.شما می توانید به محض امضای قرارداد خرید برای گرفتن ویزا اقدام نمایید.

15.کارهای اداری اخذ ویزای سرمایه گذاری در حدود 20 روز طول خواهد کشید.

16.شما و خانواده شما که تحت پوشش ویزای طلایی هستید حق کار کردن در اسپانیا را از همان روز اول خواهید داشت.

17.تنها شرطی که می تواند صدور ویزای شما را به خطر اندازد سوء پیشینه کیفری است.

18.شما پس از 5 سال اقامت دائمی و پس از 5 سال دیگر به شرط انجام مراحل قانونی شهروند اسپانیا خواهید بود.

19.متقاضی شهروندی باید ثابت کند که در طول سال های اول و دوم حداقل یک بار به اسپانیا سفر نموده است.

20.وقتی شما شهروند اسپانیا شوید ، شهروندی اروپا را نیز به دست خواهید آورد.

21.بلافاصله پس از اخذ این ویزا برای اولین بار شما و خانواده تان می توانید در هر کجای اسپانیا کار ، زندگی یا تحصیل کنید و پس از گذشت 5 سال در هر کجای اتحادیه اروپا می توانید این کار را انجام دهید.

22.یک وکیل پیشنهادی کارهای اقامت شما را پس از خرید خانه بدست خواهد گرفت.

23.اگر وکیلی که کارهای خرید و اقامت شما را انجام می دهد یکی باشند شما می توانید در هزینه های مربوطه صرفه جویی کنید.

متقاضیان ویزای سرمایه گذاری می بایست حداقل شرایط زیر را داشته باشند :

1.در حیطه تحت حاکمیت اسپانیا به صورت غیر قانونی تا به حال وارد نشده باشند.

2.حداقل 18 سال داشته باشند.

3.ویزای آن ها در هیچ یک از کشورهای اتحادیه اروپا رد نشده باشد.

4.تحت پوشش بیمه عمومی و سلامت که در اسپانیا نیز اعتبار داشته باشد باشند.

5.دارایی های کافی برای تامین هزینه زندگی خود و خانواده را در اسپانیا داشته باشند.

6.اثبات سرمیاه گذاری از طریق ارائه سند مالکیت و یا از طریق فرم استشهاد محلی و اثبات اقامت در آن ملک صورت می گیرد.

خاطر نشان می سازد که شرکت ما کلیه مشاوره های اولیه جهت سرمایه گذاری و خرید ملک در اسپانیا را بصورت رایگان در اختیا متقاضیان قرار می دهد و پس از قطعی شدن تصمیم سرمایهگذار اقدام به عقد قرارداد صورت می گیرد.

اقامت اعطاء شده به متقاضیان ویزای سرمایه گذاری که حداقل 500000 یورو سرمایه گذاری کرده باشند به معنی شناخته شدن حق زندگی و کار در اسپانیا و سفر به کشورهای عضو پیمان شنگن می باشد و به معنی اعطای شهروندی اسپانیا نمی باشد( البته بعد از 10 سال قابل دریافت می باشد ).

اعطای شهروندی اسپانیا می تواند حق اقامت در سایر کشورهای اتحادیه اروپا را به شما بدهد.  متعاقبا شهروندی اسپانیا می تواند امتیاز تحصیل در سایر کشورهای اتحادیه اروپا و منجمله انگلستان را نیز فراهم نماید.

ویزای سرمایه گذاری اسپانیا ( سال اول )

اول از همه شما باید برای ویزای شنگن 90 روزه اقدام کنید تا بتوانید به اسپانیا بیایید و اقدام به جستجو و انتخاب دارایی مورد نظر کنید و سپس به یک وکیل برای خرید آن دارایی تفویض اختیار نمایید.

اما اگر شما زمان کافی برای آمدن به اسپانیا و انتخاب ملک را ندارید و تمکن مالی خرید را دارید شما می توانید از کشوری که ساکن آن هستید می توانید به یک وکیل برای خرید ملک تفویض اختیار نمایید.

وقتی که شما اقدام به سرمایه گذاری به میزان حداقل خواسته شده نمودید ، شما باید برای ویزای یکساله اقدام کنید که به شما حق اقامت 90 روزه از هر 180 روز را در اسپانیا می دهد.

وقتی که شما این ویزا را بدست آورید مجبور نیستید مدتی را در اسپانیا سکونت داشته باشید اما به هر حال یک بار به اسپانیا سفر کنید.

این ویزای یک ساله سفارتخانه ها و یا کنسول های اسپانیا صادر می شود ، صدور این نوع ویزا حدود 15 روز طول می کشد.

اقامت سرمایه گذاری 2 ساله 

وقتی که ویزای یک ساله صادر شد و یک سال آن به اتمام رسید سرمایه گذاران صلاحیت اقدام برای اقامت به مدت 2 سال را پیدا خواهند کرد ، برای درخواست این ویزا باید ثابت کنید که در طول 12 ماه گذشته حداقل یک بار به اسپانیا سفر داشته اید.

محدودیتی برای اقامت در طول این دو سال نخواهید داشت و به شرط اینکه دارای تحت تملک شما حداقل 500000 یورو باشد شما می توانید اقدام به خرید و فروش مایملک خود نمایید.

برای این اقامت اجباری به پر کردن حداقل مدت سکونت در اسپانیا وجود ندارد و شما می توانید از مالیات شهروندی اسپانیا معاف باشید در حالی که از مزایای آن بهره مند هستید.

روند صدور این کارت اقامت توسط وزارت امور خارجه اسپانیا انجام می شود و درخواست ها در طول 20 روز کاری از زمان ثبت آن پاسخ داده خواهند شد. اگر در طول این 20 روز جوابی دریافت نشد می توان تلقی نمود که با آن موافقت شده است.

دادن جواب رسمی ممکن است تا 6 سال به طول بیانجامد ولی در صورت دریافت نکردن جواب در طول 20 روز می توان آن را پذیرفته شده تلقی نمود.

اقامت طولانی مدت اسپانیا پس از پنج سال 

بعد از پنج سال اقامت مداوم در اسپانیا سرمایه گذاران می توانند برای اقامت دائمی در اسپانیا اقدام کنند. همچنین پس از 10 سال اقامت شهروندی اسپانیا می تواند مورد درخواست قرار گیرد . برای چنین مواقعی اثبات حداقل 6 ماه سکونت پیوسته ضروری می باشد.

مواردی که می توان در آن سرمایه گذاری نمود :

1.این سرمایه گذاری می تواند در چند مورد جداگانه صورت گیرد.

2.این سرمایه گذاری می تواند در دارایی های با ماهیت مسکونی و گردشگری ، روستایی و تجاری یا صنعتی صورت گیرد.

3.توسعه زمین های روستایی – ساختمان های در حال ساخت یا ساختمان های کلنگی

 

 

برچسب ها
قوانین سرمایه گذاری در اسپانیا ویزای سرمایه گذاری اسپانیا ثبت شرکت در اسپانیا سرمایه گذاری در اسپانیا شرایط سرمایه گذاری در اسپانیا خرید ملک در اسپانیا اقامت اسپانیا با سرمایه گذاری خرید زمین در اسپانیا

فرم درخواست ویزا

نام نام خانوادگی
نام پدر تاریخ و محل تولد
جنسیت ملیت
شغل شماره گذرنامه
تاریخ انقضا محل دریافت ویزا
تاریخ رسیدن ایمیل
عکس گذرنامه

شرکت خدمات گردشگری یاسمین پارسه

بلوار میرداماد, میدان مادر (محسنی), خیابان وزیری پور, کوچه کاووسی, پلاک ۶۲ واحد۳

۰۲۱-۲۲۲۶۱۰۰۲

۰۲۱-۲۲۲۷۲۱۹۹

info@iranjasminco.com