ویزای آفریقای جنوبی

   مدارک مورد نیاز برای سفر به آفریقای جنوبی به شرح زیر میباشد:

-اصل پاسپورت با حد اقل 7 ماه اعتبار از آغاز تاریخ سفر و دارای حداقل دوصفحه ی خالی و همچنین امضا شده باشد-

-دو قطعه عکس جدید با پشت نویسی نام و نام خانوادگی به  زبان انگلیسی و تاریخ تولد به میلادی-

-نامه ای به انگلیسی روی سربرگ رسمی محل کار که در آن نام و نام خانوادگی و شماره گذرنامه و تاریخ شروع به کار و شرح قصد سفر چنانچه متقاضی کارفرما باشد نامه توسط فردی غیر از خود امضا و تایید گردد

-صاحبان مشاغل آزاد  کپی جواز کسب به همراه اصل ترجمه شده با تاییدیه دادگستری-

-کپی پاسپورت از صفحه ی 2 تا 5 و کپی از روادید قبلی آفریقای جنوبی چنانچه موجود باشد-

-صورت حساب بانکی ترجمه شده و ریز کارکرد سه ماه آخر

-(مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن ضروریست)

-ترجمه رسمی شناسنامه افراد زیر 18 سال و چنانچه بخواهند تنها سفر کنند مجوز رسمی از والدین مورد نیاز است

برچسب ها
ویزا ویزای آفریقای جنوبی سفر به آفریقای جنوبی راهنمای سفر به آفریقای جنوبی

فرم درخواست ویزا

نام نام خانوادگی
نام پدر تاریخ و محل تولد
جنسیت ملیت
شغل شماره گذرنامه
تاریخ انقضا محل دریافت ویزا
تاریخ رسیدن ایمیل
عکس گذرنامه

شرکت خدمات گردشگری یاسمین پارسه

بلوار میرداماد, میدان مادر (محسنی), خیابان وزیری پور, کوچه کاووسی, پلاک ۶۲ واحد۳

۰۲۱-۲۲۲۶۱۰۰۲

۰۲۱-۲۲۲۷۲۱۹۹

info@iranjasminco.com